Jumbo B'tjes acties


  •   woensdag 2 oktober 2024

Beste leden

Vanaf woensdag 2 oktober starten Jumbo de Melkhal en Jumbo Brouwerijplein met een B'tjes actie.

Deze actie houdt in dat je in de Jumbo locaties de Melkhal en Brouwerijplein van 2 oktober t/m 26 november bij besteding van iedere 10 euro een muntje ontvangt (een B'tje). Deze muntjes kun je in één van de boxen in de genoemde supermarkt inleveren bij één van de deelnemende verenigingen. Vanzelfsprekend zouden wij het mooi vinden als jullie TC Lonneker uitkiezen!

Let op: Het betreft alléén de Jumbo locaties de Melkhal en Brouwerijplein.

Extra muntjes
Het is mogelijk om extra muntjes te verdienden als vereniging. Dit kan door beide Jumbo winkels te taggen (en TC Lonneker natuurlijk) in een leuk tennisfilmpje van je team en/of de vereniging op Facebook of Instragram.

Het is ook mogelijk om als team of met de jeugd een tennisdemonstratie te geven op een nader te bepalen dagdeel in (één van) beide winkels. Dit hoeft natuurlijk geen wedstrijd te zijn (mag wel!), maar kan ook een demonstratie van je vaardigheden zijn of diverse tennisspelletjes.

Promotie
Wellicht al gezien, maar er hangt een groot spandoek tijdelijk aan het hek bij de ingang. We zullen op Facebook en Instagram informatie plaatsen en er liggen binnenkort flyers in de kantine liggen die je mee kan nemen.

We hopen natuurlijk op een leuk bedrag om extra activiteiten voor de jeugd te kunnen organiseren. Alvast dank voor jullie bijdrage!

Mocht je interesse of ideeen hebben voor een demonstratie, neem dan even contact met mij op zodat we dit kunnen bespreken met de betreffende winkels. 

Sportieve groet,

Michiel Bresser
Bestuur TC Lonneker

Share our website