Ledenstop TC Lonneker


  •   dinsdag 17 september 2024

Beste leden,

TC Lonneker is een gezellige, goed georganiseerde vereniging. Dat merken we aan het enthousiasme van de leden, maar ook aan ons ledenaantal. Dat groeit nog steeds.

Uiteraard zijn wij daar blij mee, maar het betekent ook dat de beschikbare tennisbanen door steeds meer leden gebruikt moeten worden. Uit onze enquête kwam als één van de mindere punten ook de bezetting van onze tennisbanen naar voren. Na de  bekendmaking van Heinhuis & Docter als onze nieuwe tennisschool, zien we een nog verdere toename van ons ledenaantal. Dit heeft ertoe geleid dat we als bestuur hebben besloten om per direct een ledenstop in te voeren.

We vinden dit een vervelende maatregel, maar we willen niet dat onze actieve spelende leden nog minder de kans krijgen om vrij te kunnen tennissen. De maatregel gaat per direct in en geldt alleen voor seniorenleden. Jeugdleden kunnen zich nog wel aanmelden als lid. Spelers die zich aangemeld hebben voor tennislessen in het najaar en nog geen lid zijn, kunnen (moeten!) zich nog wel  aanmelden en zullen nog als lid worden toegelaten. Andere aspirant-leden die zich vanaf nu aanmelden bij TCL zullen op een wachtlijst geplaatst worden en zullen als lid worden toegelaten als een bestaand lid zich afmeldt.

Hoewel dit een luxe probleem is, vinden we het toch vervelend dat we mensen moeten teleurstellen. Maar we denken dat het op dit moment de juiste maatregel is.

Met sportieve groet,

Bestuur TC Lonneker

Share our website